Upoznajmo se malo bolje...

Prisustvo na Internetu je osnova modernog poslovanja. HostingMania je svoju ponudu prilagodila najširem spektru potreba pojedinaca i preduzeća. U skladu sa vašim potrebama nudimo vam najefikasnija rešenja.
HostingMania teži da omogući svojim klijentima da ostvare dobitne prednosti u odnosu na druge hosting provajdere. Serveri poslednje generacije garantuju kvalitetno funkcionisanje vašeg servisa, kao i tim iskusnih inžinjera.
Naši serveri i infrastruktura garantuju najbolje performanse u svojoj klasi, najsigurnije i najtrajnije solucije, a sve to je podržano posvećenim timom ljudi različitih profila.
Na raspolaganju su vam Linux operativni sistemi, tako da će vam HostingMania na najkvalitetniji način omogućiti da u potpunosti iskoristite potencijal koji vam pruža Internet.
Vizija HostingMania-e ide mnogo dalje od pomoći korisnicima da uspostave svoje prusustvo na domaćoj i svetskoj WWW mreži.
Naše usluge postavljaju nove standarde u pružanju kvalitetnih servisa i tehničke podrške svojim klijentima.


HostingMania je osnovana u januaru 2004. godine i od tada beleži sve veće prisustvo na tržistu kako na domaćem tako i inostranom.

Kupovina domena

.rs 2250 RSD
.co.rs 900 .-
.org.rs 900 .-
.edu.rs 900 .-
.in.rs 500 .-
.com 1500 .-
.net 1500 .-
Potpuni cenovnik
Hosting paketi

Hosting paketi

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas